Blog

Mijn zwembadgeheimen

5 augustus, 2019

Nu velen op vakantie zijn, leek het me de ideale gelegenheid om eens een blog te schrijven over mijn haarverzorgingsrituelen & ik verklap je ook mijn tips om na vakantie nog gezonder haar te hebben dan voorheen.

lees meer

Valerie vertelt haar verhaal #gastblogster

16 november, 2016

De vraag of hairextensions je eigen haar schaden, die krijgen wij nog dagelijks. Begrijpelijk natuurlijk. Je wilt helemaal niet dat je eigen haren gaan lijden onder je nieuwe look. Maar niet iedereen zijn eerste ervaring met hairextensions is zoals ze verwacht hadden. Gastblogster Valerie doet voor jullie haar persoonlijk verhaal.

lees meer

Lang haar tot aan je bibs!

28 juni, 2016

Pocahontas-lang-glanzend-haar, stiekem heeft iedereen hier ooit wel eens van gedroomd he. Eerder waren lange haren al verkrijgbaar in onze andere merken maar ik droomde stiekem van XLhaar van het merk Perfect Hair, omdat deze super zacht zijn, prachtig glanzen, niet pluizen & vooral veel minder onderhoud vragen dan onze andere merken. Wel het is zover…. Mijn droom werd werkelijkheid! :-)

lees meer

7 Haaraccessoires must haves

29 maart, 2016

Leuke kapsels met haaraccessoires to die for! Laat het festivalseizoen maar starten want in deze blog vertelt Vanessa jullie alles over de nieuwste #haaraccessoiretrends. Zo ben jij partyproof!

lees meer

Perfect color is #perfecthair

24 maart, 2016

Even toegeven, wat is een make-over als het eindresultaat ontkleurd geel of afgewassen rood is? Onze make-overs zouden nooit zo mooi zijn moesten we onze coloristes van ons hoofdsalon Maison Maite niet hebben. Zij werken met hart & ziel aan al onze #perfecthairladies hun haarkleur. Zonder de perfecte kleur, geen #perfecthair. In deze blog zetten we de coloristes van Maison Maite in de kijker & tonen we wat teamwork voor ons betekend!

lees meer

Petra’s eigen Perfect Hair! #Gastblogster

8 maart, 2016

De vraag of hairextensions je eigen haar schaden, die krijgen wij nog dagelijks. Begrijpelijk natuurlijk. Je wilt helemaal niet dat je eigen haren gaan lijden onder je nieuwe look. Maar geloof je me ook als ik zeg dat hairextensions je haren kunnen gezonder maken? Gastblogster Petra doet voor jullie haar persoonlijk verhaal.

lees meer

Vanessa heeft weer #perfecthair

26 februari, 2016

Vorige week was het de beurt aan Maite maar nu bezorgen we ons V weer nieuwe hairextensions! Want Vanessa 1dag zonder hairextensions laten, dat is een hel. Zowel voor haar als voor ons ;-) Zij vertelt in deze blog al haar geheimen over haar vorige & nieuwe hairextensionmake-over.

lees meer

Mijn eerste grijs is een feit

26 februari, 2016

Een grijze haarkleur? Ondertussen 1 van de meest gevraagde kleuringen in ons hoofdsalon Maison Maite & daarom kunnen wij bij Styling Lounge toch niet achter blijven zeker? :-) Ik test meteen de nieuwe kleur van Perfect Hair uit. Mijn eerste keer grijze hairextensions zijn een feit!

lees meer

Hairextensions kleuren = hairextensions beschermen

2 februari, 2016

Hi ladies! Ik verander graag maandelijks drastisch van kleur. Maar ja, zoals jullie al weten draag ik hairextensions. Dus is het ook belangrijk dat ik zowel mijn eigen haar, als mijn hairextensions correct verzorg. Laat me jullie al mijn “haarverzorgingsgeheimen” verklappen…

lees meer

Vacature: hairextensionstyliste (voltijds)

14 januari, 2016

In 2014 opende Styling Lounge met veel toeters, bellen & lange haren de deuren van de 1e Styling Lounge vestiging in Geel. Sinds 2015 mogen we jullie ook verwelkomen in onze 2e Styling Lounge vestiging in Leuven. Onze hairextensionstylistes krijgen het steeds weer drukker & drukker & drukker… Tijd voor uitbreiding van ons team dus!

lees meer

Schaden hairextensions je eigen haren?

26 oktober, 2015

Je leest het vaak op internet maar is het nu echt waar? Kunnen hairextensions je eigen haren schaden? Ja hoor, spijtig genoeg klopt dat. Maar niet als je deze 5regels respecteert. Wij vertellen je in onze blog hoe je schade aan je eigen haren ten allen tijde voorkomt.

lees meer

Leuven, are you ready?

13 oktober, 2015

Elke leuke gelegenheid is een gelegenheid voor #bubbels maar deze is er wel eentje om uitzonderlijk meteen 2glaasjes te heffen! Want exact 1jaar na datum breiden wij uit met een 2e vestiging van Styling Lounge. lees meer

Vanessa’s lenteblog

10 april, 2015

De eerste zonnestralen, de lente is in het land. De jurkes worden uitgehaald, de haren worden langer en de zomer is in zicht. Heerlijk toch! En wat hebben we dan het liefst? Dat onze haren glanzen natuurlijk! In mijn lenteblog geef ik je graag wat extra tips voor #extrashinyhair <3

lees meer

Vanessa’s topproducten #tip

29 januari, 2015

Hallo, ik ben Vanessa van Styling Lounge! Ik ga voor jullie elk seizoen een leuke blog schrijven over mijn favoriete Redken producten. Want zoals met kledij, schoenen & handtassen zijn ook veel haarproducten seizoensgebonden. En omdat mijn kast volstaat met van die producten ben ik wel een aangewezen persoon om jou mijn favoriete Redken producten te onthullen ;-)

lees meer

Mijn reistip : Lapland

21 januari, 2015

Ik hou niet zo van de kou. Ook nu niet, brrrr ik vries me dood. Maar toch besloot ik 2jaar geleden om eens een tripje te maken naar het echt koude winterwonderland, Lapland. Dit is mijn (brrrr-)avontuur … lees meer

I’m saying goodbye! Maar voor hoe lang…? #hairextensions #addicted

1 oktober, 2014

Yes i admit. I am a real freak addict ! Maar zou je niet voor minder ? In 2002 kwam ik de 1e keer in aanraking met die prachtige hairextensions, & nu 12j later kan ik misschien beter een AA club oprichten voor mensen zoals ik, verslaafd aan extensions :-) Kreeg ik zonet de vraag of ik een half jaar zonder hairextensions & zonder kleuren zou kunnen ……. Ga ik de uitdaging aan?

 

lees meer

Vanessa’s topproducten #tip

24 september, 2014

Hallo, ik ben Vanessa van Styling Lounge! Ik ga voor jullie elk seizoen een leuke blog schrijven over mijn favoriete Redken producten. Want zoals met kledij, schoenen & handtassen zijn ook veel haarproducten een beetje seizoensgebonden. En omdat mijn kast volstaat met van die producten ben ik wel een aangewezen persoon om je mijn favoriete Redken producten te onthullen ;-)

 

lees meer

Mijn reistip : Ibiza

3 september, 2014

Het eiland van de beachclubs, discotheken, lekkere coctails & fun, Ibizaaa . 2 weken geleden kwam ik terug van een swingende vakantie op dit magische eiland dat meer te bieden heeft dan enkel het feesten. Toch was het feesten echt de moeite & heb ik dit samen gedaan met niemand minder dan Paris Hilton :-) In deze reisblog vertel ik jullie alles over mijn avontuur… lees meer

Ombré’s, sombré’s & dip dye’s in hairextensions

27 augustus, 2014

 

Prachtige kleurscharkeringen in de haarlengtes, het is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Mijn 1e ombré dateert van ….. 15j geleden (!) Ik droeg toen weliswaar nog geen hairextensions maar mocht mijn haren van thuis uit nog niet kleuren (Ik was ook amper 14jaar maar een voorloper op alles :-)) Ik had daarom niet beter gevonden om kleurspuitbussen te kopen in de carnavalswinkel.

 

lees meer

Mijn reistips : Kos

20 augustus, 2014

Ik start deze week waar we vorige week geeïndigd zijn : op de vlieghaven richting de volgende bestemming :-) Vorige week vertelde ik jullie over mijn reiservaring in Santorini. Wij zijn van daaruit verder doorgevlogen naar Kos, ook een vakantiebestemming dat tot Griekse eilanden behoort. In deze reisblog vertel ik jullie alles over deze bestemming.

lees meer

Mijn 1e reisblog : Santorini

11 augustus, 2014

Mijn eerste reisblog leidt ons naar Santorini Griekenland. In deze blog vertel ik je alles over mijn avonturen & geef ik je mijn persoonlijke hotspots …  lees meer

Siliconen in producten? Wat zijn ze, wat doen ze & waarvoor leven ze ……

11 juli, 2014

Je hoort er veel over maar je weet niet wat je erover moet denken, haarverzorgingsproducten met siliconen in. Ik krijg er de kriebels van…. & ja die vraag krijg ik nog dagelijks gesteld ! Daarom dat ik speciaal voor jullie er een blog over schrijf.

lees meer

Hairextensions, hairextensions, hairextensions, … & al hun verschillen !

7 juli, 2014

Clip extensions, weavings, keratine extensions, micro rings, tubing extensions, …

Innaaien, weaven, inbranden, inplakken, ultrasonen , koude toestellen, hitte toestellen… HELP !

In mijn nieuwste blog vertel ik jullie alles over de verschillende hairextensions & al hun voor- & nadelen !

 

lees meer

Styling Lounge introduceert hairextensionabonnementen

3 juni, 2014

Heb je er al van gehoord? Een abonnement bij je kapper? Euhmm…

Ja hoor ! Trouwe klanten, & ook onze nieuwe bezoekers, leggen we graag in de watten. Daarom introduceren we jullie graag onze hairextensionabonnementen. Dat geeft je de mogelijkheid om vanaf de 2e set hairextensions de betaling te verspreiden over verschillende maanden.  Voel je het al kriebelen? Ik vertel er je graag meer over… lees meer

Pop the champagne… welkom bij Styling Lounge by Maison Maite

9 maart, 2014

Elke gelegenheid is een gelegenheid voor #bubbels … maar deze is het zeker ! lees meer