Terug naar overzicht

Cindy, onze echte durfal!

26 januari, 2016

Hoi iedereen! Ik ben Cindy, & zoals jullie misschien al gezien hebben, ben ik de nieuwe hairextensionspecialiste van Styling Lounge Leuven. Ik wou het in deze blog even hebben over mijn haarkleuren die ik tot nu toe heb gehad. Want van nature ben ik een echte brunette maar zelf verander ik graag elke maand van kleur, drastisch van kleur, ookal draag ik hairextensions! Let me tell you all about it…

 

Ik laat mijn haren, & mijn hairextensions, altijd kleuren door de coloristes van ons hoofdsalon Maison Maite in Bekkevoort. Felicia is de hoofdcoloriste van het salon, & wat zij kan is werkelijk magisch. Maar ook Sanne, die samen met mij het team betrad, is ook volop bezig aan haar carrière in het salon als coloriste. Dus je haren komen sowiezo in goede handen terecht :-)

www.maisonmaite.be

Maison Maite

 

Eerst kwam er mijn pastel pink kleur #peachpink. Maar in deze foto kan je zien dat er een colormelt is gebeurd met pastel pink (roze) & lavendel (paars). Dat zorgde voor een extra dimensie in mijn kleur & gaf mijn fijne haren veel meer volume. Loved it!

 

Toen mijn peachpink eruit was gewassen (De kleur vervaagt 100% na verschillende wasbeurten. Zo kom je terug bij je beginkleur & kan je weer veranderen), werd het tijd voor iets anders. Deze keer koos Felicia voor een pastel kleurige uitgroei met licht grijze haarpunten. Mijn prachtige #lavendelmix baleage ombre was een feit.

Maison Maite Bekkevoort

 

En toen werd het even stil, … Gewoon blond dus :-)

 

Maar laatst zei ik tegen Maite dat ik men kleur zo saai vond. Blond is ook maar blond hé. Tijd voor een nieuwe uitdaging. En dat hoef je bij haar geen 2keer te zeggen, want ze proberen heel graag nieuwe dingen uit bij Maison Maite! Daar zat ik dan op de kappersstoel & vertelde zij me dat ze graag deze keer #mintgreen wilden gebruiken. In het begin dacht ik “Oooh neen, groen?!?”. Maar toen ik de kleurstalen zag & ze me alles uitlegde, dacht ik echt werkelijk WAUW. Het is maar een kleur (die toch weer afwast) dus, let’s go for it!

 

En dit is het prachtige resultaat wat ze me gaven. Een pastelpaarse uitgroei & munt groene lengtes. I feel like a real mermaid!!!

www.maisonmaite.be

 

Nu zal je je wel afvragen, al dat kleuren & ontkleuren, zelfs op mijn hairextensions, dat kan toch niet goed zijn voor je haren?! Wel, bij Maison Maite gebruiken ze altijd Olaplex. Olaplex is een product dat ze al langer in Hollywood gebruiken voor grote kleurmake-overs om geen schade te geven aan de haren. En sinds vorig jaar ook in ons hoofdsalon wordt gebruikt voor de kleurmake-overs. Zo hoef je geen schrik te hebben dat je haren beschadigd geraken. Integendeel zelfs, je ziet aan mijn voor- & nafoto’s ook misschien wel dat nadien mijn haren gezonder zijn dan voorheen. En dat allemaal door die Olaplex.

 

Oh ja, & neem zeker eens een kijkje op de facebookpagina van Maison Maite, daar vind je meer dan 1000 verschillende kleurmake-overs(!!). Ook op de Instagrampagina van Maison Maite vind je zeker je ding! Doe zelf ook maar wat inspiratie op. Er is niets zo fijn als het veranderen van kleur wanneer je hairextensions draagt. Neem het maar van mij aan, want elke kleur is zoveel mooier met hairextensions in. #perfecthair

 

Wil je graag ook zoals mij een prachtige make-over bij Maison Maite. Stuur hun gerust een mailtje of contacteer hun via hun facebookpagina.

 

Volgende keer vertel ik jullie meer over welke naverzorgingsproducten ik persoonlijk gebruik. Want ook dat is belangrijk wanneer je hairextensions draagt & je haren kleurt! Super blij ben ik met al mijn kleuren, maar toch al weer benieuwd wat het volgende maand gaat worden :) Kijk jij met me mee?

 

xoxo, Cindy

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest


Tagged :