Terug naar overzicht

Mijn eerste grijs is een feit

26 februari, 2016

Een grijze haarkleur? Ondertussen 1 van de meest gevraagde kleuringen in ons hoofdsalon Maison Maite & daarom kunnen wij bij Styling Lounge toch niet achter blijven zeker? :-) Ik test meteen de nieuwe kleur van Perfect Hair uit. Mijn eerste keer grijze hairextensions zijn een feit!

Grijs haar is al langer hip. Ik heb het al wel eerder gehad maar spijtig genoeg zijn er weinig merken die een prachtige grijze kleur in hun segment hebben. Als klanten daarom grijs haar wilden dan kleurden we de eigen haren zeer licht blond om er dan na de plaatsing van de witte hairextensions een grijze kleur overheen te plaatsen. Werkt perfect. Geeft mooie resultaten maar echt perfect grijze hairextensions, die helemaal niet droog aanvolen, daar droom ik toch stiekem al langer van :-)

www.perfecthair.be

Daarom brachten wij vorig jaar onze eigen hairextensionlijn “Perfect Hair” op de markt. Perfect Hair hairextensions zijn super zachte hairextensions & in de verste verte niet te vergelijken met eender ander merk. De Gold Series is voor iedereen verkrijgbaar via de webshop van Perfect Hair. De Diamond Series zijn nog perfecter doordat ze dikker zijn, voller zijn, bestaan uit baby cuticle hair & doordat je ze kan bleachen (met Olaplex), zelfs meerdere malen, zonder dat ze enige schade ondervinden hiervan. Ongelofelijk toch!

Ikzelf sta in voor de kwaliteitscontrole van Perfect Hair & mag beslissen welke leuke nieuwe kleuren we uitbrengen. En wat stond er op mijn verlanglijstje. Uiteraard, grijze hairextensions! :-) Vorig jaar in november zijn we met deze productie gestart & beetje trots ben ik toen ze deze maand geleverd werden, volledig in de grijstint zoals ik het wou. Niet te donker zodat je ze zelf nog donkerder grijs kan kleuren als je dat  wilt. Maar wel prachtig vol & perfect zacht, net zoals al onze andere Perfect Hair hairextensions!

www.perfecthair.be

www.stylinglounge.be

Vandaag was het mijn beurt! De coloristes van Maison Maite gaven mij een grijze haarkleur met dark roots. Mijn favo look momenteel! En ik mag de eerste grijze hairextensions van Perfect Hair uittesten. Normaal draag ik altijd 300stuks om mijn haren te verlengen. Ik hou enorm van Hollywoodlooks. Maar vandaag kozen we om mijn haren in Hollywoodstijl te verdikken. Ze gebruikte hiervoor 100stuks. Helemaal op het einde knipte ze het geheel tot een luchtig resultaat want ik hou wel van “swoeng” in mijn haren & gaf ze me de Los Angeles Blowout als eindresultat. Dit werd mijn voor- & nafoto:

www.stylinglounge.be

I am totally in LOVE! Wat vind jij ervan?

Klaar om de nieuwe grijze hairextensions uit te testen? Nog heel even geduld. Voordat ze vast in ons segment komen moet ook deze kleur nog eerst een naam krijgen natuurlijk. Alle kleuren van Perfect Hair zijn genoemd naar stuk voor stuk topvrouwen. Ben jij ook zo een topvrouw? Neem dan zeker een kijkje op de facebookpagina van Perfect Hair & wie weet wordt deze kleur wel naar jou genoemd!

Love, Maite


Tagged :