Terug naar overzicht

Hairextensions kleuren = hairextensions beschermen

2 februari, 2016

Hi ladies! Ik verander graag maandelijks drastisch van kleur. Maar ja, zoals jullie al weten draag ik hairextensions. Dus is het ook belangrijk dat ik zowel mijn eigen haar, als mijn hairextensions correct verzorg. Laat me jullie al mijn “haarverzorgingsgeheimen” verklappen…

Aangezien ik graag varieer tussen de blondtinten & pasteltinten hebben mijn eigen haren & mijn hairextensions een witte gebleachte haarkleur. Iedereen weet het, het is niet erg gezond om je haren te ontkleuren, maar met de juiste kennis & producten, kan ik er al verschillende jaren van genieten!

Olaplex bij Maison MaiteAls eerste op mijn lijstje staat OLAPLEX. Deze kan je niet zomaar kopen. Er zijn wel al wat kapsalons in België die ermee werken & ook in ons hoofdsalon bij Maison Maite gebruiken ze dit product om mijn haren & hairextensions te beschermen tijdens het bleachingsproces. Dit product zorgt ervoor dat mijn eigen haren, noch mijn hairextensions lijden of afbreken na het ontkleuren. Wanneer je geen Olaplex gebruikt kan dat wel eens het geval zijn.

Bij Maison Maite nemen ze altijd de tijd om mijn haren met zorg te behandelen. Je bent er niet op 1, 2, 3 buiten want de coloristes nemen altijd hun tijd om je haren rustig te behandelen & continue te verzorgen, ook tussen de verschillende kleurprocessen in. En dat, samen met de Olaplex, zorgt er nu net voor dat mijn haar nooit lijdt onder al deze behandelingen. Maar mijn naverzorging is even belangrijk!

Redken producten Ik gebruik de producten van het Redken Extreme gamma omdat deze vol met proteïnen zitten. Doordat mijn haar chemisch behandeld wordt, verliezen ze makkelijker aan sterkte, dus ook aan proteïnen. De shampoo reinigt mijn haren zachtjes. Nadien gebruik ik altijd de cat-spray. Vanessa is hier ook fan van! Dit is een versterkende treatment die mijn haren beschermt tegen de chemische behandelingen & het eventueel afbreken nadien. Spijtig genoeg maakt het Extreme gamma van Redken wel mijn hairextensions niet zacht maar eerder sterk. En net daarom gebruik ik in combinatie wel het masker van het All Soft gamma. Ook hier zitten proteïnen in maar vooral ook zijde waardoor mijn haren, … uiteraard wat had je nu gedacht :-) , zijdezacht zijn na het wassen! De conditioner die ik als afsluiting gebruik dient om mijn haarschubben terug sluiten & helpt me ook met het ontwarren.

Dan zijn er nog 2 leave-in producten die ik optioneel extra op men haren doe, zeker wanneer mijn haar net gebleached is geweest. En dat is de anti-snap & de sealer. Deze gaan mijn haren extra voeden, extra sterk maken, extra beschermen & extra verder lang gezond laten groeien. Je hoort het, ik hou van al deze extraatjes :-)

Oh ja, alle Redkenproducten die ook op hairextensions mogen gebruikt worden zijn steeds verkrijgbaar in onze Styling Lounge vestigingen. Het volledige Redkengamma vind je bij Maison Maite. Maar zoek je iets speciaals dat wij niet hebben (omdat het niet top is op onze hairextensions), & is een Styling Lounge vestiging voor jou makkelijker bereikbaar? Laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat je jouw persoonlijke bestelling kan afhalen in jouw Styling Lounge vestiging naar keuze.

Hopelijk helpt dit jullie wat op weg & durven jullie met de juiste producten mijn gekke haarkleuren ook aan!!

Good luck & have fun in life with crazy colors!!!


Tagged :