Hairextensions

HAIREXTENSION WALL – Bij Styling Lounge werken wij enkel met de beste A klasse hairextension merken waaronder Perfect Hair & The Original & gebruiken we verschillende plaatsingstechnieken. Zo is er voor ieder wat wils!
Al onze hairextensions zijn steeds op stock & te bewonderen op onze hairextensionwall. Lengtes zijn mogelijk van 30cm tot zelfs 60cm lang. Ontvang hier gratis de uitgebreide infomail.

Hairextensions plaatsen is een vak op zich. Daarom zijn al onze hairextensionstylistes gecertificeerde kappers mét ervaring & worden ze steeds door Maite zelf persoonlijk opgeleid tot professioneel hairextensionstyliste.

Eén van de belangrijke stappen die we maken in het kiezen van de ideale hairextensions voor jou is ons uitgebreid adviesgesprek want de mogelijkheden zijn oneindig.

Dit zijn enkele voorbeelden:

  • een haarverlenging
  • een haarverdikking
  • een volumebehandeling
  • een gedeelte verlenging van het haar (bv. enkel de pony verlengen)
  • een kleureffect
  • Hollywood hairextensions

Bovendien zijn wij van Styling Lounge net zoals Maison Maite het énige in België gecertificeerde salon voor het plaatsen van medische hairextensions! Heeft u een hoofdhuidprobleem? Dan bespreken wij in privacy al uw wensen & bekijken we graag of hairextensions een oplossing voor U kunnen zijn.

Wenst U graag meer info?

Krijg meer info over hairextensions

Onze uitgebreide informatiemail met foto’s zal u zeker al wegwijs maken in de wereld van hairextensions.

Wekelijkse styling tutorials

Ontdek ook onze wekelijkse styling tutorials ideaal voor zelf te proberen met jouw nieuwe hairextensions via ons Youtube kanaal

Styling Lounge #Gift Card

Wil je iemand plezier doen met een perfect hair day? Dan is onze Gift Card wel een héél erg leuk en origineel geschenk! Wie wil er nu niet glamoureus uitzien? Of had je de Gift Card liever voor jezelf? Dat kan ook, misschien moet je dan maar eens een subtiele (facebook) hint geven.