Terug naar overzicht

I’m saying goodbye! Maar voor hoe lang…? #hairextensions #addicted

1 oktober, 2014

Yes i admit. I am a real freak addict ! Maar zou je niet voor minder ? In 2002 kwam ik de 1e keer in aanraking met die prachtige hairextensions, & nu 12j later kan ik misschien beter een AA club oprichten voor mensen zoals ik, verslaafd aan extensions :-) Kreeg ik zonet de vraag of ik een half jaar zonder hairextensions & zonder kleuren zou kunnen ……. Ga ik de uitdaging aan?

 

 

Ik sta NOOIT een uitdaging uit de weg !! Maar wat heb ik me dat al kwalijk genomen… haha. Ik draag namelijk al 12jaar CONTINUE hairextensions & ben er om gekend elke maand drastisch van haarkleur te veranderen. Zo had ik het laatste half jaar een groene ombre, roos, donker bruin, wit, blond met een ombré & nu weer naar koud as-bruin.

 

Vorige week heb ik afscheid genomen van mijn dierbare lokken. Na 3maanden tijd waren ze weer gigantisch uitgegroeid. De draagtijd van hairextensions is normaal 4maanden maar na 3maanden zijn mijn haren weer veel te hard gegroeid & hangen mijn extensions te laag. Je eigen haren groeien inderdaad wel wat sneller met hairextensions in. Maar toch was ik weer wat verschoten.

IMG_5605

 

3maanden geleden kwamen mijn haren nog maar net tot aan mijn schouders. Ondertussen is er zowat een 10cm bijgekomen (!!) En zo kwamen we tot deze uitdaging. “Misschien moet je eens proberen om een heel jaar geen extensions te laten plaatsen & ook je haren niet te laten kleuren? Dan kan je eens kijken of je haren dan ook nog zo snel groeien. Misschien een kleine weddingschap aan koppelen? :-)”

 

Ja, wat een idee….. :-s Ik heb het volledige jaar naar een half jaar kunnen reduceren, gelukkig :-D Maar ik heb er na een week al flink spijt van! Ik betrapte me erop dat ik dag 2 al leuk gezellig in boekjes ideetjes aan het opdoen was voor een volgend kapsel & kleur. & vandaag was ik al met Vanessa aan het bespreken welke mooie ombré extensions ze voor mij aan de kant mag leggen voor volgende keer. Help, i feel like an addict !

 

Maar we gaan het toch proberen. Denk je dat het me zal lukken? Ik hou jullie op de hoogte ;-) En ik tel al af naar eind maart :-D

Love, Maite

 


Tagged :