Terug naar overzicht

Lang haar tot aan je bibs!

28 juni, 2016

Pocahontas-lang-glanzend-haar, stiekem heeft iedereen hier ooit wel eens van gedroomd he. Eerder waren lange haren al verkrijgbaar in onze andere merken maar ik droomde stiekem van XLhaar van het merk Perfect Hair, omdat deze super zacht zijn, prachtig glanzen, niet pluizen & vooral veel minder onderhoud vragen dan onze andere merken. Wel het is zover…. Mijn droom werd werkelijkheid! :-)

 

Maite speelde al langer met het idee om na de 45cm’s van Perfect Hair nieuwe langere lengtes uit te brengen die uiteraard aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen als onze huidige Diamond Series. Ik was grote fan van het idee natuurlijk & mocht vorig jaar november de laatste teststrengen dragen om de hairextensions een zware beproeving op te stellen ;-) Ik droeg maar liefst 300stuks! Ze werden tijdens mijn 4maanden draagtijd gebleached, gekleurd, bijgekleurd, … Ik ging ermee zwemmen & deed er gewoon lekker alles mee wat ik met mijn andere hairextensions deed. Ze bleven perfect. Hier zie je een foto van me toen ik mijn hairextensions in had. Maite gaf haar laatste goedkeuring aan Perfect Hair & in april dit jaar ging hun eerste custom made lengte speciaal voor Styling Lounge in productie.

Perfect Hair hairextensions

Om je een ideetje te geven hoe mooi glanzend & vol deze hairextensions zijn nam ik bovenstaande foto voor jullie. Hier zie je onze oorspronkelijke 45cm’s van de Diamond Series t.o.v. de nieuwe 55cm’s.

 

 

 

Vorige week was het dan zover, de levering mocht ik met open armen ontvangen. Een ganse doos bom vol! & ik kon haast niet wachten om ze allemaal uit te pakken!

 

Nu zal je wellicht denken, “Ik heb nog meisjes gezien met zelfs langere haren dan 55cm & toch lijken die niet even lang als die van jullie?”. Inderdaad, dat kan. Ik leg je graag even uit waarom.

 

Er zijn nog merken die lengtes hebben zoals 55cm of zelfs langer. De meeste van deze hairextensions zijn single drawn. Single drawn betekent dat de haarwortel voller is dan de haarpunt van de bundel hairextensions. Dit komt niet omdat de haren beschadigd zijn, nee hoor. Dat komt gewoon omdat ze kortere haren mengen tussen de langere waardoor de kostprijs daalt. Voor de Diamond Series van Perfect Hair is er gekozen om dat niet te doen. Dwz dat de haarwortel even dik is als de haarpunt, dubble drawn noemen ze dat ook wel eens. Doordat de haarwortels zo dik zijn, lijken de hairextensions ook veel langer dan sommige andere 55cm’s of lijken ze misschien wel even lang als de 65cm’s van andere merken.

Dubble drawn vs single drawn

Leggen die andere merken mij dan te loeren? Nee hoor, je kan bij hairextensions nu eenmaal kiezen tussen fijne of vollere hairextensions. Zo ook bij ons. Wanneer je voor vollere hairextensions kiest heb je er ook minder nodig om te verlengen in vergelijking met de fijnere lokken. Maar de fijnere lokken zijn wel goedkoper dan de dubble drawns.

 

Net zoals mij helemaal in de ban van die nieuwe lengte? We hebben alle 55cm’s op stock in al onze Styling Lounge vestigingen. Ik ben alvast klaar voor mijn nieuwe hairextensions volgende week. En ook deze dragen weer een geheim, maar ik moet nog even zwijgen, weeral :-)) haha & zo blijft Maite bezig naturlijk…….. ;-) #newprojectcomingup

 

Xoxo Vanessa


Tagged :