Terug naar overzicht

Leuven, are you ready?

13 oktober, 2015

Elke leuke gelegenheid is een gelegenheid voor #bubbels maar deze is er wel eentje om uitzonderlijk meteen 2glaasjes te heffen! Want exact 1jaar na datum breiden wij uit met een 2e vestiging van Styling Lounge.

 

Ik ben super blij/verheugd/zenuwachtig/opgetogen/mega trots/hypernerveus/… (& vul zelf maar verder aan) om te mogen aankondigen dat wij dit jaar nog een extra Styling Lounge salon openen. Deze keer brengen onze hairextensions ons tot in de studentenstad bij uitstek, nl. Leuven! Ik hoor heel wat van jullie al juichen :-) Ja hoor, misschien is het voor jou binnenkort wat minder ver rijden met onze 2e vestiging die wij meer centraal ligt.

Styling Lounge vestigingen

 

Je kan ons vanaf eind 2015 terugvinden in de Louis Melsensstraat, de verbindingsweg tussen de welbekende Bondgenotenlaan & Diestsestraat, de 2 bekendste winkelstraten van Leuven. Je vindt ons tussen alle leuke kappers van Leuven. Maar geen nood, ook hier in Leuven blijven wij trouw aan ons concept. Je kan bij Styling Lounge namelijk enkel terecht voor hetgeen waar wij het beste in zijn, glamoureus Hollywoodhaar met prachtige #hairextensions

 

Kom je graag met het openbaar vervoer? De bushalte ligt op 5min van het salon vandaan & ook het treinstation is maar 5minuutjes wandelen. Je wagen kan je parkeren in de Minckelersparking of de parking van de Kinepolis die beide om de hoek liggen.

 

Maar voor het zover is, eerst lekker gezellig verbouwen :-)

Onder het motto, dreams are coming true #perfecthair

Like , Share , Love <3 Maite


Tagged :