Terug naar overzicht

Ombré’s, sombré’s & dip dye’s in hairextensions

27 augustus, 2014

 

Prachtige kleurscharkeringen in de haarlengtes, het is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Mijn 1e ombré dateert van ….. 15j geleden (!) Ik droeg toen weliswaar nog geen hairextensions maar mocht mijn haren van thuis uit nog niet kleuren (Ik was ook amper 14jaar maar een voorloper op alles :-)) Ik had daarom niet beter gevonden om kleurspuitbussen te kopen in de carnavalswinkel.

 

TitleScreen

 

’s Ochtends ging ik braaf met mijn blonde haren naar school. ’s Avonds kwam ik terug thuis met rode, roze of blauwe haarpunten. Mijn vriendinnen & ik beleefden heel wat lol in de WC op school :-)

Nu 15jaar voel ik me een echte “trendsetter”, misschien eerder wat te vroeg de trend voorgeweest maar toch :-) Vanessa wist me laatst te vertellen dat er een klant voor hairextensions was geweest die mij kende. “Aaah Maite, is dat niet die met haar gekleurde punten vroeger? Ik heb daar nog mee in de klas gezeten!” Dank je wel Eveline voor de levendige herinnering ;-)

Maar bon, nog steeds blijven de dip dye kleurtechnieken, ombré’s & sombré’s hot ! Zo ook in hairextensions. Ik ben er zelf hevige fan van. Velen beweren bij hoog & bij laag dat ze uit de mode zijn. Ik beweer bij hoog & bij laag dat de mogelijkheden oneindig zijn & ze op die manier wel mode blijven. You just gotta love them <3

Je kan op verschillende manieren een kleureffect in je lengtes creëren met hairextensions. Dit zijn mijn favorieten :

1. Je hebt zelf donkerder haar & droomt van een ombré effect zonder te kleuren ? Dat kan ! Sommige merken hebben ombré & sombré’s extensions in stock. Zo ook de merken waar wij mee werken. De mogelijkheden zijn natuurlijk wel beperkt volgens de ombrékleuren die de merken aanbieden. Deze knappe jongedame draagt een prachtige sombré kleur door ons geplaatst. Voor de hairextensions van Linda Mertens (Milk Inc.) werken we ook op deze manier.

 

1402311_657515790980715_4709076394994553393_o

 

2. Je wilt een korte ombré wat je nu wel meer in het straatbeeld ziet & Vanessa & ik trouwens zelf trouwens ook dragen. De mogelijkheden zijn hierin oneindig. Dit effect wordt gecreëerd met aangepaste extensions & een bijgewerkte kleuring. Opgelet, laat niet zomaar een uitgroei in een andere haarkleur plaatsen. Het moet mooi in elkaar overlopen zonder vlekken of strepen. Hier zie je een foto van Vanessa & mij met dit kleureffect. Vanessa draagt een warm kopere uitgroeikleur en ik een as-bruine uitgroeikleur

 

10172731_672007652864862_4841915170178141707_n

10451068_523898361066655_2451561914074504079_n

3. Je laat je hairextensions zachtjes bleachen (door een professionele coloriste). Ook hierin zijn de mogelijkheden weer oneindig. Alleen jammer dat deze bleaching natuurlijk je hairextensions ook wat aantast kwa kwaliteit. Zelf heb ik het met heel wat merken al uitgetest maar enkel de hairextensions van Perfect Hair (Diamond Series) komen hier nog perfect uit als je het op een uiterst zachte manier doet. Hier een foto van mezelf met hairextensions die ik lichtjes heb laten bleachen.

 

4. Je droomt van een echte dip dye. Ofwel kies je een vooraf beschikbare dip dye kleur die het extensionmerk voorradig heeft ofwel zoek je je een super professionele coloriste die hierin ervaring heeft ! I totaly love it !! Ik heb zowat praktisch elke kleurmogelijkheid gehad. Vorig jaar beige, grijze, goudblond, turqoise (waar trouwens Kylie Kardashion dit jaar ook mee gespot werd), … dit jaar roos, rood, & nog veel te komen :-) Mijn aangepaste kleuringen op mijn hairextensions laat ik trouwens steeds in ons hoofdsalon Maison Maite te Bekkevoort doen (www.maisonmaite.be)

 

 

lala

Ombré’s, sombré’s & dip dye in hairextensions. Jij binnenkort ook ?! Haal je inspiratie gerust uit onze foto’s op onze facebookpagina van Maison Maite (link) of Styling Lounge (link). Ook op onze Pinterest vind je al onze kapselfoto’s terug (link)

Als je nog vragen hebt mag je mij altijd mailen -> info@stylinglounge.be

 

Veel inspiratieplezier & hup hup … Je had je afspraak bij jouw favoriete coloriste al lang moeten vastleggen! :-)

Love, Maite

 


Tagged :