Terug naar overzicht

Opal hair

16 februari, 2016

Sjah, nudat we zo een creatieve duizendpoot zoals Cindy in ons team hebben mag je je wel aan heel wat “kleurmake-overs” verwachten. En ja hoor, Cindy veranderde weer meer eens van kleur. Deze keer ging ze voor de Opal kleurtechniek. Opal?? Say What?!

 

Grijs haar blijft hip, maar de trend wordt ingehaald door Opal. Dat is een mix van verschillende tinten roze, blauw, groen & paars in je haar. De kleuren zijn gebaseerd op de opaal steen, een edelsteen. Klinkt chique & heftig tegelijkertijd he? :-) Het resultaat is minder heftig dan het klinkt hoor. Het eindresultaat bezorgd je een prachtige afgewassen, sophisticated look. Je hoeft natuurlijk niet je hele haar in verschillende kleuren te verven, het kan ook subtiel met gekleurde plukjes. En bovendien wast de kleur volledig uit waardoor je niet met een vervelende uitgroei achterblijft. Je moet ervan houden & je moet de trend begrijpen: Het vale is HIP!

 

Droom jij van de Opal kleurtechniek in je eigen haren of in je hairextensions? Dat kan! De Opal hairkleur van Cindy werd door de coloristes van ons hoofdsalon Maison Maite in Bekkevoort gedaan. Bij hun ben je zeker op het juiste adres. Maison Maite is de specialist op kleurgebied. De meeste van onze klanten gaan ook daar heen om hun huidige kleur bij te werken of te veranderen wanneer ze onze hairextensions dragen. En vaak ook nog nadien. Hier kan je reserveren.

 

Wie er niet genoeg van krijgt, kan de hashtag #opalhair zelf eens proberen of doe hier even wat inspiratie op. De 1e 4 foto’s zijn door Maison Maite gedaan. De 2 andere fotocollage’s vonden we voor jullie terug op Pinterest

Opal hair by Maison Maite Opal hair by Maison Maite Maison Maite www.maisonmaite.be

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest


Tagged :