Terug naar overzicht

Perfect color is #perfecthair

24 maart, 2016

Even toegeven, wat is een make-over als het eindresultaat ontkleurd geel of afgewassen rood is? Onze make-overs zouden nooit zo mooi zijn moesten we onze coloristes van ons hoofdsalon Maison Maite niet hebben. Zij werken met hart & ziel aan al onze #perfecthairladies hun haarkleur. Zonder de perfecte kleur, geen #perfecthair. In deze blog zetten we de coloristes van Maison Maite in de kijker & tonen we wat teamwork voor ons betekend!

 

Bij Maison Maite heb je 4 coloristes.

Coloristes Maison Maite

 

  • Maite kennen jullie al wellicht. Zij is onze werkgever & is oorspronkelijk afgestudeerd als coloriste & hairextensionstyliste. Zij werkt nog beperkt mee op de werkvloer. Ze schippert tussen al onze salons door & werkt ook veel achter de schermen.

 

  • Chloë is er het langste. Zij is de zus van Maite. Zij is (nog) niet opgeleid tot coloriste maar mag wel mee de kleine make-overs doen.

 

  • Dan heb je Felicia, zij is de hoofdcoloriste van Maison Maite & houdt zich het liefste bezig met de grootste & moeilijkste make-overs.

 

  • En dan mogen we zeker Sanne niet vergeten. Sanne heeft ons team eind vorig jaar mogen vervoegen omdat het Maison Maite team het niet meer bolgewerkt kreeg. Sanne is bezig met haar inwerkperiode & binnenkort start haar opleiding tot senior coloriste.

 

Tais1 van de eerste make-overs die het colorteam voor ons deed was toevallig een vriendin van mij, Tais. Deze foto wordt op de dag van vandaag nog regelmatig bovengehaald door onze klanten als ik vraag wat hun absolute droomkapsel is. Het eindresultaat is absoluut om jaloers op te zijn, niet?

 

 

 

 

 

 

Ombre’s, sombre’s, baleage’s of tortoise shell technieken. Pasteltinten of baleage ombre’s. Niets is hun teveel. Kijk even mee naar een kleine selectie van de make-overs

 

Natuurlijke make-overs

Dit zijn enkele voorbeelden van voor- & nafoto’s waarvan we het prachtige eindresultaat mede te danken hebben aan de natuurlijke kleurtechnieken van het colorteam van Maison Maite. Iedereen kreeg een nieuwe haarkleur aangemeten!

 

Ombre's Maison Maite

En wat denk je van de prachtige ombre’s die we aan hun te danken hebben?

 

Dit zijn momenteel de 3 meestgenomen foto’s die onze #perfecthairladies meebrengen als voorbeeld van hun ideale kleur & eindresultaat. De 1e is door Maite gedaan, de 2e door Felicia & de 3e door Chloë.

Ombre's dankzij Maison Maite

 

 

 

 

 

 

 

Maar ook met onze speciale kleuren helpen ze ons verder. De pasteltinten in hairextensions zijn erg beperkt. Daarom dat in sommige gevallen eerst de hairextensions zetten & het colorteam nadien de kleur aanpast aan jouw wensen.

Speciale kleuren van Maison Maite

Koper, knalrood, grijs of mintgreen met een lavendelkleurige uitgroei

 

 

make-oversOf wat denk je van deze make-overs? “Niet zo heel speciaal op het eerste zicht” hoor ik je al denken. Maar wat als ik je vertel dat het linkse meisje eerst grijs was, nadien naar knal rood ging & de laatste keer koos om naar een prachtige natuurlijke asblonde tint te gaan? En het rechtste meisje al jaren zwart was van haarkleur maar droomde van iets anders….

 

 

 

Er wordt er wel eens gelachen met hun tijdrovende behandelingen. Laatst bracht Maite met een klant door tot 23u30 ’s nachts! De kleur moest & zou perfect zijn. En als je dan weet dat die klant er al van 9u ’s ochtends zat… Niets is het team teveel! En daar zijn wij van Styling Lounge ook super blij mee want hoe mooier hun kleur, hoe mooier ons eindresultaat!

 

Online reserveren

Voor volledige make-overs kan je steeds terecht in ons hoofdsalon Maison Maite in Bekkevoort. Hier kan je rechtstreeks bij hun reserveren. Stel dat je graag diezelfde dag nog hairextensions laat plaatsen dan kunnen we dat voor je inplannen zodat je op 1dag met alles gesteld bent. Bovendien hoef je bij Maison Maite dan geen snit of styling te betalen, want dat zit bij ons lekker in de prijzen inbegrepen voor je ;-)

 

 

Heb je ook de kriebels te pakken gekregen? Maar staat jouw ideale kleur niet tussen deze foto’s? Neem dan zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van Maison Maite waar ze dagelijks hun prachtige make-overs posten & er ondertussen al meer dan 500 voor & na’s op te vinden zijn! Hier vind je vast & zeker je droomkleur tussen. & Wij zorgen dan weer voor jouw ultieme #perfecthair. Want, believe me, elke kleur is toch nog net ietsje mooier met een mooie volle bos haar hoor ;-)

 

XoXo vanessa


Tagged :