Terug naar overzicht

Vanessa heeft weer #perfecthair

26 februari, 2016

Vorige week was het de beurt aan Maite maar nu bezorgen we ons V weer nieuwe hairextensions! Want Vanessa 1dag zonder hairextensions laten, dat is een hel. Zowel voor haar als voor ons ;-) Zij vertelt in deze blog al haar geheimen over haar vorige & nieuwe hairextensionmake-over.

Hoi Ladies, de 4 maanden waren weer voorbij gevlogen & dan is het spijtig genoeg weer tijd om mijn hairextensions te laten verwijderen. Vorige keer mocht ik de nieuwe 55cm’s van Perfect Hair als eerste uittesten. Ik koos voor 300stuks (!) van de Diamond Series. Mijn favoriete hairextensionlijn. Ben helemaal verliefd op mijn #perfecthair. En ook deze keer kies ik voor mijn favoriet merk maar ga ik weer voor mijn vertrouwde 45cm.

Geheimpje:: Ik kan je alvast verklappen dat we absoluut gek waren van de 55cm & deze perfect voldoen aan de kwaliteitsnormen die Maite heeft opgelegd. Dus heel binnenkort is deze 55cm lengte in de hairextensions ook verkrijgbaar voor jullie! En waarschijnlijk neem ik volgende keer ook terug die lengte hoor, want het blijft toch echt WAUW he :-)

Styling Lounge

Hier zie je nog een foto toen ik mijn hairextensions al 2maanden in had. Prachtige vlecht he? Had Maite bij me gedaan toen ik voor mijn kleuring bij Maison Maite zat.

Maar deze keer was het weer aan mij! Ik stond weer te springen om naar Styling Lounge Leuven te gaan. Ik wou een donkerdere haarkleur. Maar Maite & Felicia van Maison Maite kennen me al goed. Ipv mijn eigen haren op voorhand donker te kleuren stelden ze voor om eerst de hairextensions te laten plaatsen & nadien het geheel te spoelen met een glazing. Een glazing is een soort van kleurspoeling dat mijn haren (& hairextensions) tijdelijk donkerder maakt, maar met het wassen natuurlijk vervaagt. Het resultaat is natuurlijker & zo kan ik makkelijker veranderen of weer naar blond. Want sjah, dat gebeurd welleens :-)

Vanessa zonder hairextensions

Hier zit ik dan zonder hairextensions. 

Perfect Hair hairextensions

Dus om mijn eigen (toen nog iets lichteren haarkleur) te laten matchen kozen we voor de kleuren •Grace•, •Emma•, •Sophia• & •Valentina• waar ik nadien dan door Maison Maite een spoeling liet overheen plaatsen. De juiste verhoudingen van mijn hairextensions hoe je ze hier ziet hangen was 2x Grace, 2x Emma, 5x Sophia & 3x Valentina. Jaaaa ladies jullie tellen goed, weer 12 pakjes zitten bij mij verstopt, maar liefst 300stuks! Je vraagt je waarschijnlijk af waarom altijd 300stuks? Ik heb zelf gigantisch dik haar & ik hou van Hollywood looks. Daarom zijn die 300stuks echt een must voor mij. Ik voel me daarbij gewoon het beste.

De extensionsexperte nam weer alle tijd om me deze prachtige voor & na te bezorgen & bij Maison Maite gaven ze me de perfecte kleur. Hier zie je mijn eindresultaat. Wat vinden jullie ervan? Ik ben al aan het nadenken wat het volgende keer worden zal. Zowel van kleur als van lengte. Misschien terug de 55cm & weer wat blonder of …. ? Suggesties zijn altijd welkom ladies!

Voor en na door Styling Lounge

Xoxo Vanessa


Tagged :