Terug naar overzicht

Vanessa’s topproducten #tip

29 januari, 2015

Hallo, ik ben Vanessa van Styling Lounge! Ik ga voor jullie elk seizoen een leuke blog schrijven over mijn favoriete Redken producten. Want zoals met kledij, schoenen & handtassen zijn ook veel haarproducten seizoensgebonden. En omdat mijn kast volstaat met van die producten ben ik wel een aangewezen persoon om jou mijn favoriete Redken producten te onthullen ;-)

 

De winter doet me altijd denken aan koude, donkere, regenachtige dagen. Hopelijk loopt hij snel op zijn einde… Daarom is het nieuwe Diamond Oil gamma van Redken deze winter, mijn favoriete lijn.

B17XvQpIQAA6egr

 

Het Diamond Oil gamma heeft er sinds kort 3 nieuwe producten bij. Het zijn mijn absolute topproducten. Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze ruiken ook zo & om nog maar van hun werking te zwijgen! Ik heb ze enkel & alleen al gekocht omdat ze zo mooi op mijn kast staan. Hihi shame on me….. :-)

 

Het Diamond Oil High Shine gamma geeft een geweldige glans aan dof haar. In de shampoo & conditioner zitten proteïnen die de haren weer sterk maken. Het sparkling oil complex geeft een stralende glans. Je haar wordt verzorgt & krijgt weer zijn glans terug zoals nooit eerder. 2 oplossingen in 1 product! Als dat niet leuk is. Je haar voelt luchtig & glinstert met de schittering van een diamant. #WAUW

 

Het laatste product uit het gamma is de High shine air spray. Het is een glansspray die je gebruikt als afwerking na je blowout. Je kan hem ook op handdoekdroog haar aanbrengen voor het brushen & nadien nog extra als afwerking voor  een nog beter resultaat.

 

Iedereen die houdt van Hollywoodglans moet dit gamma & vooral de High Shina Air Spray in huis hebben. En niet alleen in de winter :-) Laat de shiny festivallooks maar komen :-)

 

Ziezo, hopelijk ben je al wat met mijn favoriet Redkenproduct voor deze periode ! Heb je graag nog wat meer info over dit product of anderen ? Dan kan je mij altijd persoonlijk mailen : info@stylinglounge.be

Groetjes x Vanessa x


Tagged :