Terug naar overzicht

Welkom Cindy!

4 januari, 2016

Ze gaf haar vaste job op als treinbestuurder om haar droom na te jagen & te solliciteren bij Styling Lounge. En of ze beet had! Uit een hele resem kandidaten werd Cindy gekozen om ons Styling Lounge team te vervoegen. Welkom Cindy!

 

Enkele jaren geleden mocht ik Cindy voor de 1e keer ontmoeten in de Wellness Academie in Hasselt. Ik gaf er de kappersopleiding & Cindy was 1 van de zovele enthousiaste cursisten die ik in mijn klas mocht verwelkomen. Ik leidde haar op van A tot Z & wat me dan ook meteen opviel aan haar was haar toewijding & perfectionisme, een mooie eigenschap als kapper. Cindy studeerde dat jaar af aan de Wellness Academie & slaagde nadien glansrijk voor de Middenjury in Brussel. Ikke trots natuurlijk!

 

Het jaar later liep ik haar terug tegen het lijf. Ditmaal op de hairextensionopleiding, ook een opleiding die ik ook gaf in de Wellness Academie. Nog steeds was zij die perfectioniste wat haar zo sierde. En wat was ze snel weg met het plaatsen van hairextensions! Haar plaatsing was ultra zuiver & ultra perfect! Ik voelde dat ze in de kapperswereld haar passie gevonden had maar een jarenlange vaste job als treinbestuurder opgeven voor een sprong in het diepe… Dat doet niet zomaar iedereen. Ik had toen al eens laten vallen dat, als ze ooit haar job als treinbestuurder beu zou zijn, ze maar eens zich moest aanmelden om te komen solliciteren…

 

Tot dan in 2015. We zette onze nieuwe selectierondes open voor ons Maison Maite salon & wie vond ik terug tussen alle sollicitanten! Ja hoor, Cindy :-) Maar ookal kende ik haar. Ze diende het hele selectieparcour vlekkenloos af te leggen om tot ons team te kunnen behoren. Jammer genoeg lukte het haar niet om de huidige vacature bij Maison Maite in te vullen maar ik deed haar met veel plezier het voorstel van hairextensionstyliste bij Styling Lounge. Op dat moment wist ik immers al dat Styling Lounge Leuven de deuren ging openen :-) Ze heeft niet lang getwijfeld & we zijn er dan maar meteen ingevlogen.

www.stylinglounge.be

krullendeOokal wist ik dat ze heel goed kon hairextensions plaatsen, toch moesten heel wat modellen de revue passeren alvorens we het salon openden. En het 1e model was niemand minder dan Vanessa, onze hairextensionstyliste van Geel. Meteen een hele opgave, 300stuks bij de perfectionistische Vanessa :-) Maar het resultaat heb je wellicht al zien passeren op onze facebookpagina. Oogverblindend mooi. Bekijk hier het eindresultaat van 300hairextensions dat Cindy bij Vanessa plaatste.

 

Na Vanessa volgden er nog velen. Krullende hairextensions, verdikkingen, grote verlengingen en een extreme make-over. Sanne haar haren waren aan alle zijkanten afgeschoren en op het kleine gedeelte overblijvende haar moest ze erin slagen een prachtige verlenging te doen met maar liefst 125 – 150stuks. Al deze resultaten waren prachtig geslaagd.

sanne

Maar zelfs na alle modellen, was het nog niet voorbij. Elke hairextensionstyliste bij Styling Lounge moet voor een laatste keer nogmaals volledig deelnemen aan de hairextensionopleiding die ik geef bij Styling Lounge zelf. Een laatste opfrissing & de puntjes op de “i” zetten. cursus hairextensionstyliste bij Styling LoungeJe kan maar niet genoeg weten van het vak zelf, alvorens je bij ons start. Dit is een foto van de hele groep die we in december van vorig jaar mochten verwelkomen & opleiden. Cindy zie je helemaal links in de hoek.

 

Nadien nam Cindy haar intrede bij Vanessa in Styling Lounge Geel waar ze mocht meedraaien & vooral warm draaien :-)

 

Ondertussen is Styling Lounge Leuven geopend & is Cindy een echte professionele hairextensionstyliste geworden. Haar opleiding is volledig voltooid maar uiteraard stoppen wij bij Styling Lounge nooit met onze trainingen. Cindy krijgt zoals het hele team continue snitperfectietrainingen, iets waar ik zelf heel veel waarde aan hecht. En ook op snelheid blijven we steeds oefenen. Maar zoals ze zeggen, oefening baart kunst. Ik kan niet van elke hairextensionstyliste bij Styling Lounge verwachten dat ze vanaf dag 1 200stuks per uur kunnen zetten he ;-)

 

Welkom Cindy bij Styling Lounge. Jij zal net zoals de rest van ons team vele vrouwen gelukkig maken met #perfecthair. En dat maakt van jou de ideale Styling Lounge collega

 

Veel Hairextensionplezier!

Love, Maite

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest


Tagged :